Wie zijn wij

Historie

Fine-Air klimaattechniek is een installatiebedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen, installeren en onderhouden van airconditioning systemen. Een eigen tekenafdeling voor het ontwerp tot een uitgebreide 24-uurs servicedienst voor de perfecte nazorg. Een hecht familiebedrijf waar de wens van de klant nog echt centraal staat. U merkt dat in al ons handelen, onderstreept door ons motto; Focus op uw comfort.

Oplossingen

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten klimaatoplossingen. Van een enkele slaapkamer tot het grootste kantoorgebouw. Met alle expertise onder een dak en een landelijke dekking kunnen wij uw ideeën werkelijkheid maken, van ontwerp tot uitvoering. Turn-key, als u wenst, want ook bouwtechnische aanpassingen worden door ons in eigen beheer uitgevoerd. Hierdoor kunnen wij snel werken en heeft u maar een aanspreekpunt. Onze offertes zijn altijd all-inn, geen verassingen achteraf.

Kwaliteit

Kwaliteit is bij ons geen streven maar een onderdeel van de dagelijkse praktijk. U bent bij ons dus aan het juiste adres als het gaat om kwaliteit.
– ISO-9001:2008
– VCA
– PED
– NVKL
Met bovenstaande certificaten garanderen wij u alleen het beste. In zowel communicatie als installatie.

Kernwaarden

Fine-Air klimaattechniek respecteert de cultuur en de gebruiken van haar klanten, daarbij eveneens rekening houdend met de eigen doelstellingen en waarden. De wijze waarop Fine-Air airconditioning in de wereld wil staan, wordt bepaald door vier kernwaarden die aan onze missie en visie zijn ontleend: respect, integriteit, professionaliteit en duurzaamheid.

Alle medewerkers van Fine-Air klimaattechniek onderschrijven deze grondslagen. Het zijn als het ware de randvoorwaarden voor ons handelen en zijn opgenomen in onze “gedragscode personeel”:

Respect
Fine-Air klimaattechniek werkt samen op basis van respect, waardering en betrokkenheid.

Integriteit
Fine-Air klimaattechniek wil in haar handelen eerlijk, oprecht, zorgvuldig en betrouwbaar zijn.

Professionaliteit
Fine-Air klimaattechniek is haar klanten van dienst met hoogwaardige kennis en producten. Het is haar streven de kwaliteit op een hoog peil te houden – waar mogelijk te anticiperen op toekomstige behoeften van klanten – en haar diensten op efficiënte wijze ter beschikking te stellen.

Duurzaamheid
Fine-Air klimaattechniek wil bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving in economische, sociale en ecologische zin. Dit doet Fine-Air airconditioning onder andere door steun aan het Astma fonds. Daarnaast is het ons streven producten te leveren die bijdragen aan vermindering van de CO2 productie.